QYTETI I HUMBUR – EPISODI 37


QYTETI I HUMBUR – EPISODI 37

15:30 18/06/2019

Ajsel i kthen unazën e fejesës Irfanit. Si do të reagojë ai pas kësaj?

Kadir shkon të blejë unazat e fejesës.

Nga ana tjetër Merjem dhe Zejnep përgatisin pajën për Zehren.

Cila do të jetë prapësia e rradhës e Sadik?

Ndërkohë që të gjithë festojnë fejesën e Kadir dhe Zehra, Merjem tregon që ka qënë ajo që ka denoncuar Danielin.

Si do ta presë Seher këtë lajm tonditës?


Të ngjashme