QYTETI I HUMBUR – EPISODI 38

Posta

QYTETI I HUMBUR – EPISODI 38

15:36 19/06/2019

Cila do të jetë arsyeja e debatit mes Kadir dhe Zehra?

Gjithashtu dhe marrrëdhënia e Ismail dhe Zejnep vazhdon të jetë e tensionuar.

Kadir shkon i dorëzon Ajselit çelësin e shtëpisë nga ku Et’hem vezhgonte atë.

Si do të shkojë ndeshja e parë e Irfanit me skuadrën e re?


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT