QYTETI I HUMBUR – EPISODI 39

QYTETI I HUMBUR – EPISODI 39

15:30 20/06/2019

Elmase dyshon se ka diçka mes Kadir dhe Ajsel.

Ndërkohë kjo e fundit shkon tek Irfan dhe e merr atë në shtëpinë e saj që të kujdeset për të.

Merjem rikthehet në shtëpi. Si do të jetë përballja e saj me Seherin?

Kadir dhe Zehra shkojnë të shikojnë një shtëpi që mamaja e kësaj të fundit u ka gjetur.

Por cili është qëllimi i Elmase?
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


Grupi