QYTETI I HUMBUR – EPISODI 41

QYTETI I HUMBUR – EPISODI 41

15:30 22/06/2019

A do të mundet Merjem të gjejë adresën ku po rrin Seheri?

Si po shkon marrëdhënia mes Kadir dhe Zehra?

Gruaja e Et’hem kërkon ndihmën e Ajselit që të dëshmojë në favor të saj në gjyq në mënyrë që ajo të fitojë kujdestarinë e vajzës.

Cila do të jetë përgjigja e Ajsel?

Kjo e fundit takohet fshehurazi me Kadirin në tarracën e pallatit…
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


Grupi