QYTETI I HUMBUR – EPISODI 43 – TV KLAN

QYTETI I HUMBUR – EPISODI 43

Serial: 26.06.2019

Ajsel tashmë është në duart e Et’hem. Çfarë ka menduar ai për të?

Si do të shkojë gjyqi mes Et’hem dhe bashkëshortës së tij?

Irfan sjell një dhuratë të re për familjaret e tij.

Dujgu shkon të kërkojë ndihmen e Kadir duke i thënë që Ajsel mund të jetë në rrezik.

Kategori
Qyteti i humbur
0 Komente

Përgjigju

*

*