QYTETI I HUMBUR – EPISODI 48

QYTETI I HUMBUR – EPISODI 48

15:30 02/07/2019

Ajsel ka ditëlindjen dhe i vetmi që e uron atë është Et’hem.

Ajo e kalon ditëlindjen e saj me këtë të fundit.

Çfarë dhuratë do t’i bëjë Et’hem asaj?

Kadir përfshihet në një sherr.

Zehra shkon të bisedojë me Ajselin. Çfarë kerkon të dijë ajo?

Të ngjashme
UKT