QYTETI I HUMBUR – EPISODI 49QYTETI I HUMBUR – EPISODI 49

15:30 03/07/2019

Zehra pas një plani të bërë me Selmen kalon natën me Kadirin.

Tashmë ky i fundit është i detyruar të martohet me të edhe pse ai dashuron tjetër kënd.

Seher has vështirësitë e para të jetesës e vetme.

Zehra shkon të takojë Ajselin dhe i përplas në fytyrë se ajo dhe Kadir kanë kaluar natën bashkë.Të ngjashme