QYTETI I HUMBUR – EPISODI 50
QYTETI I HUMBUR – EPISODI 50

15:30 04/07/2019

Elmase shkon të bisedojë me Merjem dhe i kërkon asaj që t’i martojnë sa më shpejt fëmijet e tyre.

Ajsel e dëshpëruar pi që të harrojë dhimbjen e shkaktuar nga Kadir.

Sadik bashkë me shokun e tij bëjnë një vjedhje.

Et’hem i rrëfen Irfanit lidhjen mes Kadir dhe Ajsel. A do ta besojë dot ai?

Të ngjashme