QYTETI I HUMBUR – EPISODI 52
QYTETI I HUMBUR – EPISODI 52

15:30 06/07/2019

Kadir pohon para Irfanit se është i dashuruar me Ajselin.

Por tashmë Kadir ka bërë zgjedhjen e tij, ai martohet me Zehren pavarësisht se dashuron dikën tjetër.

Irfan është i dëshpëruar ai shkon tek Ajsel që ta pyesë nëse dhe ajo dashuron Kadirin. Cili do të jetë reagimi i saj?

Si do të shkojë nata e parë e martesës mes Kadir dhe Zehra?

 

Të ngjashme