QYTETI I HUMBUR – EPISODI 53

Posta

QYTETI I HUMBUR – EPISODI 53

15:30 08/07/2019

Irfan i dëshpëruar i rrëfen trajnerit të tij situatën në të cilen ndodhet.

Merjem organizon një darkë dhe fton familjen e Zehres.

Ndërkohë dhe Ajsel ka organizuar një festë në shtëpinë e saj.

Çfarë do të thuhet në përballjen mes saj dhe Ajsel?

Kadirit i vjen një propozim pune i ri…


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT