Qyteti i humbur – Episodi 57

Posta

Qyteti i humbur – Episodi 57

15:41 12/07/2019

Ajsel dëshiron që të marrë kujdestarinë e vajzës.

Irfan e mbështet atë duke i thënë se ai mund të jetë një baba për të. Seher pasi

lirohet shkon në shtëpi dhe e fal nënën e saj por përsëri ajo nuk pranon të

rikthehet në shtëpi. Si po shkon marrëdhënia mes Kadir dhe Zehra?


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT