Qyteti i humbur – Episodi 58
Qyteti i humbur – Episodi 58

15:30 13/07/2019

Zejnep pasi lexon një mesazh në telefonin e Ismailit vendos të largohet nga shtëpia dhe i lë një letër atij. Për çfarë do të bisedojnë Irfan dhe Et’hem? Ismail i propozon Zejnepit të ikin në Gjermani e të nisin një jetë të re. A do të pranojë ajo?

Të ngjashme