Qyteti i humbur – Episodi 59
Qyteti i humbur – Episodi 59

15:30 15/07/2019

Çfarë do të ndodhë me vrasësin e Nurdanit? Kadir

vendos të largohet. Ku do të shkojë ai? Irfan dhe Ajsel vendosin të martohen e

të krijojnë një jetë të re sëbashku me Çilemin. A do ta pranojë Merjem atë si

nusen e djalit? A do të arrijë familja të jetë e lumtur pavarësisht

vështirësive dhe sfidave që jeta u ka ofruar?

Të ngjashme