QYTETI I HUMBUR – EPISODI 6

QYTETI I HUMBUR – EPISODI 6

15:30 10/05/2019

Kadir nga gjëndja e rënduar ekonomike është i detyruar të shesë kamionçinën, të vetmin kujtim që kishin nga babai.

Irfan gjen një punë të re. Për çfarë bëhet fjalë?

Kadir dhe Zehra sa vijnë dhe bëhen më të afert me njëri-tjetrin.

Kush është gruaja që Ajsel shkon të takojë?

Irfan shkon tek trajneri për t’i kërkuar atij një mundësi të fundit…

Të ngjashme

Grupi

Kallezo