Radhë të gjata në Muriqan

Radhë të gjata në Muriqan

18:39 20/07/2015 muriqan

Sezoni turistik ka shkaktuar radhë të gjata të automjeteve që kërkonin të hynin në Shqipëri përmes doganës së Muriqanit në Shkodër. Edhe pse pala shqiptare punon me 4 sportele, fluksi i udhëtarëve me automjete ka krijuar radhë të gjata deri në disa kilometra.

Qytetarë nga Kosova, Mali i Zi, si dhe turistët e huaj të cilët kanë zgjedhur të kalojnë përmes Muriqanit për të kaluar pushimet në bregdetin shqiptar, kanë sjellë edhe trafik të rënduar në Shkodër.

Tv Klan

Grupi
LAJMET
Të ngjashme
Grupi