Rama: 24 orë ujë brenda mandatit të tretëRama: 24 orë ujë brenda mandatit të tretë

15:43 18/03/2021

“Ulim në 10 % humbjet në rrjetin energjitik”

Edhe pse një premtim i 8 viteve më parë, Edi Rama siguron se në këtë mandate të 3 do të bëhet realitet furnizimi me ujë 24 orë dhe flet për vështirësitë e hasura për ta mundësuar më parë.

Në prezantimin e planit 2025 për ujin dhe energjinë pasi rendit gjithë arritjet e reformës në sektorin energjitik, premton uljen e humbjeve në rrjete të njëjta me standardet e vendeve të zhvilluara.

Duke kërkuar t’i besojnë votën sepse ai punon vetëm për të ardhmen më të mirë të Shqipërisë bën krahasimin me atë që ofrojnë demokratët.

Tv KlanTë ngjashme