Rama i dorëzon çelësat e shtëpisë së re familjes DedejRama i dorëzon çelësat e shtëpisë së re familjes Dedej

16:54 02/03/2020

Edi Rama shkoi në shtëpinë e Enver Dedejt në Vorë, për t’i dorëzuar çelësat e shtëpisë së re pasi shtëpia e vjetër ju shemb nga tërmeti i 21 Shtatorit, por i premton se ta ndihmojë për kurimin e vajzes së tij, që edhe pse 18 vjeç, një operacion i kryer vite më parë i pengon rritjen.

Por ndërkohë që fliste me të zotët e shtëpisë, nuk i shpëtoi syrit të tij dhe mungesa e abazhureve në banesën e re, dhe këtu e gjen me vend të bëjë krahasime.

“Flori ku janë abazhuret? Mos m’u bëni si ata të Bashkisë së Tiranës që duhet t’ju thuash pa ta bëjnë. Megjithëse ata i bëjnë të tëra”.

Tv KlanTë ngjashme