Kryeministri Edi Rama ka reaguar me një postim në Facebook, pas komenteve për bisedimet me Greqinë.

Ai shkruan se qeveria diti të hapë me kurajë e dinjitet, hesapet e 70 vjetëve me fqinjin dhe se ajo di t’i mbyllë me dinjitet e mirëkuptim, në interes të Shqipërisë e të shqiptarëve pa dallim.

Rama kërkon të bëhet durim edhe pak sa të shkruhen gjërat e zeza mbi të bardhë në dokumentet e marrëveshjes së re me fqinjin.

Tv Klan