rama

Në një aktivitet me nxënësit ekselentë nga i gjithë vendi, të organizuar në Pallatin e Brigadave në Tiranë, Kryeministri Edi Rama premtoi më shumë mbështetje për këta nxënës dhe sistemin arsimor në vend.

Kreu i qeverisë tha se do të bëhet më shumë për të mbështetur nxënësit e dalluar, duke e mbyllur me një batutë për shpërblimin e fundit të vitit.

Tv Klan