Rama në Vlorë për investimet publike


Rama në Vlorë për investimet publike

23:34 25/06/2021

Shoqërohet nga nënkryetari i Bashkisë, Afrim Qendro

Për herë të parë pasi vendosi të mos jetë më deputet i Vlorës, duke zgjedhur mandatin e Durrësit, Edi Rama u shfaq në këtë qytet për të inspektuar investimet që po bëhen në 2 lagje problematike për infrastrukturën, lagjen Çole dhe Kume.

Në “armiqësi” të hapur me kryebashkiakun Dritan Leli, Rama ishte në krah të nënkryetarit Afrim Qendro dhe drejtuesit politik Damian Gjiknuri, të cilët i shpjeguan ecurinë e projektit të rehabilitimit dhe problematikat e hasura.

Tv KlanTë ngjashme