Rama nuk u përgjigjet gazetarëve në konferencën e fundivitit


Rama nuk u përgjigjet gazetarëve në konferencën e fundivitit

16:10 30/12/2013 RAMAKryeministri Edi Rama i rikthehet konferencave për shtyp me gazetarët. Në daljen e fundit publike përpara mediave për vitin 2013-të, Rama bëri një përbledhje të 100 ditëve të para të qeverisjes së tij. Në përfundim të fjalimit, kryeministri i vendit iu përgjigj edhe pyetjeve të gazetarëve, të paktën një pjesë të tyre. Ai gjeti edhe rastin për të akuzuar Televizionin Klan për dizinformim, ndërkohë që nëpërmjet fakteve, ky televizion i vërtetoi të kundërtën kryeministrit Rama.

I pyetur nga gazetarja jonë, nëse videoja Meta-Prifti kishte ndikuar në refuzimin e statusit kandidat, ai e mohoi një gjë të tillë. Ndërkohë që vetë pak ditë më parë, kur ishte i ftuar në një program televiziv, të njëjtës pyetje, Rama iu përgjigj se po, videoja Meta-Prifti kishte pasur influencë në refuzimin e statusit.

Megjithatë këtë herë nuk ishte vetëm televizioni Klan që nuk mori përgjigje, por edhe gazetarë të tjerë pjesëmarrës në konferencë patën të njëjtin fat.

Ndër të tjera, kryeministri premtoi se viti i ardhëshm do të jetë rilindja e vendit në të gjitha drejtimet. Ai zbuloi se gjatë muajit janar mes qeverisë shqiptare dhe asaj kosovare do të zhvillohet mbledhja e parë për vitin 2014-të, ku do të flitet për dhënien e një fondi për shqiptarët që jetojnë në Preshevë. Rama tha gjithashtu se do t’i qëndrojë besnik premtimit të bërë gjatë fushatës lidhur me legalizimin e banesave.

Të ngjashme