Kryeministri Edi Rama ka shpërndarë pamje nga plazhi i Tales këtë të mërkurë.

Kreu i qeverisë thotë se hapësirat e bollshme, uji i pastër, rëra cilësore dhe shërbimet e shtuara kanë nxitur flukse të lartash turistësh këtë sezon veror.

Kreu i qeverisë thotë se ky plazh vlerësohet maksimalisht edhe prej bizneseve të sektorit.

“Dhe nga plazhi i Tales ku hapësirat e bollshme, uji i pastër, rëra cilësore dhe shërbimet e shtuara kanë nxitur flukse të larta turistësh në këtë sezon veror që vlerësohet maksimalisht edhe prej bizneseve të sektorit, ju uroj ditë të mbarë”, tha Rama./tvklan.al