Rama takon ndjekësit e rrjeteve sociale

Rama takon ndjekësit e rrjeteve sociale

19:54 31/12/2014

 

Në ditën e fundit të vitit, Kryeministri Edi Rama ka vendour të takojë fizikisht ata që e ndjekin në rrjetet sociale Facebook dhe Twitter gjatë gjithë kohës.

Rama tha se komunikimi nëpërmjet rrjeteve sociale nuk është kumbje kohe, përkundazi.

Të ngjashme