Rama thirrje shqiptarëve për rezistencë

Rama thirrje shqiptarëve për rezistencë

14:19 30/03/2020

“Sa më fort shtrëngohemi sot, aq më shpejt do dalim”

Kryeministri Edi Rama i ka bërë sërish thirrje shqiptarëve për rezistencë, teksa i gjithë vendi vijon të jetë nën masa tejet të larta sa i përket kufizimeve për lëvizjen e qytetarëve.

Rama ka publikuar një grafik të ecurisë së koronavirusit në vendin tone, ku thotë se “Sa më fort të shtrëngohemi dhe rezistojmë sot, aq më e butë do jetë ngjitja e shigjetës së kuqe, aq më pak viktima e plagë të rënda do te kemi dhe aq më shpejt mund të fillojmë të dalim, pak nga pak, nga ky rrethim i hekurt në mbrojtje.”

Tv Klan

Të ngjashme

Grupi

Kallezo