Yuri Kim me Rudina Hajdarin për marrëveshjen politikeYuri Kim me Rudina Hajdarin për marrëveshjen politike

19:17 14/06/2020

“Biseduam për vendimin e saj për të mbështetur marrëveshjen politike”

Ambasadorja amerikane Yuri Kim është siguruar sot se Rudina Hajdari do t’i përmbahet firmës së saj mbi marrëveshjen politike të arritur mes Partisë Socialiste dhe Partisë Demokratike për reformen zgjedhore.

Në një status në Twitter, ajo njoftoi se ka takuar Rudina Hajdarin dhe ka folur me të për praninë e saj në Këshillin Politik dhe për mbështetjen për marrëveshjen politike që afron Shqipërinë me Bashkimin Europian.

I respektoj parimet e saj, ndërkohë që mban në mendje panoramën e madhe”, shkruajti ambasadorja, që ka qenë një ndër faktorët vendimtarë në arritjen e marrëveshjes.

Tv Klan
Të ngjashme