Reperi monitoron virgjërinë e vajzës

Posta

Reperi monitoron virgjërinë e vajzës

13:01 08/11/2019

Jeta seksuale aktive e të birit minoren nuk përbën asnjë problem

Deklarat e reperit T.I, i cili tregoi se shoqëron të bijën çdo vit te gjinokologu për të parë nëse është apo jo e virgjër, i ka lënë të gjithë të shokuar.

39-vjeçari gjatë një interviste tha se shkon me vajzën 18-vjecare tek gjinekologu dhe nuk largohet nga dhoma edhe kur mjeku i bën kontrollet e duhura vajzës.

Madje tregoi se në një farë mënyrë e detyron Deyjah të firmosë dokumentet, ku doktori i tregon me imtësi nëse ka ndonjë ndryshim në trupin e vajzës.

Ndërsa kur bëhet fjalë për djalin 15-vjecar, T.I tha se është në dijeni të jetës së tij seksuale aktive dhe se nuk përbën asnjë problem.

Këto deklarata kanë irriturar një audiencë të gjerë. Njërëz të shumë në rrjetet sociale nuk janë kursyer në ofendime kundrejt reperit.  

Ata janë shprehur se vajza është mjaftueshëm e madhe për të vendosur se ç’do të bëjë më trupin e saj dhe se ai po i cënon të drejtat dhe pavarësinë të bijës.

Ndërkaq të tjërë e quajtën reperin hipokrit, pasi nuk lejon të bijën të kryejë mardhënie seksuale, ndërsa nga ana tjetër djali që është ende minoren, flen me kë të dojë.

Klan Plus


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi