Republikanët kundër Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve (07 Nëntor 1998)

Republikanët kundër Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve (07 Nëntor 1998)

16:02 07/11/1998

Ashtu si Partia Demokratike dhe Republikanët janë të pakënaqur nga Komisioni Qëndror i Zgjedheve dhe shprehen se do të tërheqin të gjithë anëtarët e komisioneve të çdo niveli duke filluar nga KQV-ja në rast se brenda 3 ditëve, përfaqësuesit e Partisë Republikane nuk do të vendosen në komisionet e 28 bashkive dhe 132 komunave. Protesta e tyre adresohet si ndaj Partisë Socialiste dhe asaj Demokratike të cilat duke bashkëpunuar me njëra tjetrën, kanë përjashtuar nga komisionet anëtarët republikanë në kundërshtim me nenin 16 për referendumet.  Vërejtjet e republikanëve u përqëndruan dhe tek vërejtjet e qeverisë i cili i jep të drejtë organeve që shpallin listat e zgjedhësve të përjashtojnë emigrantët.

Pamje Partia Republikane konferencë shtypi./tvklan.al

Gazetare : Holta Zhiti

Grupi
LAJMET

Të ngjashme
Grupi