Rihana -MileyKur dy këngëtaret e famshme, Rihanna dhe Miley Cyrus mund të jenë të pranishme në të njëjtin ambjent “tërmeti” është i sigurt.

Rihanna dhe Miley ishin të pranishme në eventimentin e bamirësisë, Gala amfAR Inspiration, të organizuar nga Gëyneth Paltroë dhe Tom Ford.

E gjithë vëmendja ishte tek zhveshja e dy këngëtareve, të cilat për koicidencë të dyja kishin vendosur të ekspozojnë dekoltenë.

M.S