Disa nga ishullorët të mbledhur te rrethi i zjarrit, janë shprehur se Stivi dhe Ilda janë për lojë dhe se nuk kanë ndjenja për njëri-tjetrin. Haris, Sofiela, Aleksandros dhe Denisi teksa po diskutonin për eliminimet gjatë ‘Prime’, ndajnë të njëjtin mendim për çiftin Ilda-Stiv.

Harris: “Stivi nuk është i vërtet me Ildën, jam 100% i sigurt për këtë”.

Denisi: “Stivin po e mban Ilda si rimorkio, hajde se po e mbaj unë atë po dal para.”

Episodet ditore të Love Island Albania i ndiqni çdo ditë në orën 18:20 në Tv Klan./Love Island Albania