Veliaj: Faleminderit kolegëve që punuan 48 orë pa rreshtur 

Një lajm i mirë për qytetarët e Tiranës. Pas 48 orëve intensive, ekipet e Ujësjellës Kanalizimeve kanë mundur të zëvendësojnë tubacionin qëndror të Shën Mërisë, që ishte dëmtuar nga inertet që solli rrebeshi.

“Pas shumë mundi, edhe pasoja e fundit e stuhisë u zgjidh! Falemnderit kolegëve të @UjësjellësiTR që punuan 48h pa rreshtur për të zëvendësuar tubacionin qendror të Shën Mërisë, dëmtuar nga inertet që solli rrebeshi! Furnizimi rinis normalisht sonte për Njësinë 1. 2, Dajt dhe Farkë! Mirënjohje qytetarëve për durimin dhe bashkëpunimin!Bashkë!”, shkruan kryebashkiaku Erion Veliaj.