Riparimet në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë (23 tetor 1998) – TV KLAN

Riparimet në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë (23 tetor 1998)

Nisin riparimet e Fakultetit të Historisë dhe Filologjisë. Për shkak të punimeve studentët janë detyruar të zhvillojnë mësim në Fakultetin Ekonomik. Sipas anëtarëve të stafit pedagogjik, këto riparime kanë qënë të domosdoshme por ama koha kur u vendos të fillonte puna nuk është e përshtatshme.

Pamje Fakulteti i Filologjisë, riparimet e çatisë së shkollës. Punime në fakultet./tvklan.al

Gazetar : Eduart Frangaj

Kategori
Lajme Arkiva
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione