RRAHJE ZEMRE – EPISODI 69RRAHJE ZEMRE – EPISODI 69

17:00 12/04/2018

Ejlyl dhe Aliu të lumtur në krahët e njëri-tjetrit kujtojnë momentet e gëzuara që kanë kaluar sëbashku.

Ipek vazhdon të jetë e zemëruar me Ejlylin.

A do të arrijë komisari Çetin të thojë emrin e Sulltanit?

Të gjithë do helmohen gjatë darkës së vitit të ri. A është dhe ky një plan i Sulltanit?

 


Të ngjashme