RRAHJE ZEMRE – EPISODI 70 – TV KLAN

RRAHJE ZEMRE – EPISODI 70

Serial: 16.04.2018

Sulltani kërcënon oficerin e policise. A do të bëjë ky i fundit atë që Sulltani do t’i thotë?

Ipek dhe Oguz do të debatojnë njëri me tjetrin. Cila është arsyeja?

Ejlyl e mërzitur kujton momente nga fëmijëria e saj.

Ndërkohë Aliu merr një telefonatë nga Zejnepi. Çfarë ka për t’i thënë ajo?

A do të mundet Aliu të kuptojë gjë nga kamerat e sigurisë?

Kategori
RRAHJE ZEMRETë gjitha
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione