RRAHJE ZEMRE – EPISODI 71

Serial: 17.04.2018

Aliu debaton me Sinanin.

Çfarë do t’i thotë këtij të fundit Sulltani?

Përsëri Ipek dhe Ejlyl do të kenë debate.

Një operacion nuk po shkon siç duhet për Sinanin. A do të arrijë ai ta kryejë me sukses?

Ndërkohë, Aliu po heton për Sulltanin.

Ejlyl dhe Aliu shijojnë darkën të gatuar nga ky i fundit.

Çfarë po planifikojnë Sulltani dhe Sinani?

Kategori
RRAHJE ZEMRETë gjitha
0 Komente

Përgjigju

*

*