RRAHJE ZEMRE – EPISODI 72


RRAHJE ZEMRE – EPISODI 72

17:00 17/04/2018

Oguz i bën një surprizë të bukur Ipekut.

Mesa duket doktoreshe Zejnepi spo i ndahet Aliut dhe kjo gjë e acaron Ejlylin.

Ipek i jep një letër Ejlylit. Çfarë është shkruar në të?

Kjo e fundit dëgjon një bisede mes Aliut dhe Selimit.

A do të arrijë Sinani të kuptojë identitetin e vërtetë të Sulltanit?

Ejlyl është e dëshpëruar. Kë do të takojë ajo?


Të ngjashme