RRAHJE ZEMRE – EPISODI 73


RRAHJE ZEMRE – EPISODI 73

17:01 18/04/2018

Çfarë kërkon të dijë Ejlyli nga e njohura e mamasë së saj?

Selimi ndihet i lumtur sepse tashmë dora e tij është shëruar plotësisht.

Aliu nga ana tjetër është i shqetësuar për Ejlylin sepse kjo e fundit spo gjendet gjëkundi.

A do të arrijë Aliu të mësojë vendndodhjen e saj?

Për çfarë do të flasin Sinani dhe Sulltani?


Të ngjashme