Rregullat e lojës – Episodi 1Rregullat e lojës – Episodi 1

15:00 25/05/2020

Romero, është një hero në sytë e njerëzve, por në të vërtetë ai është pjesë e një organizate kriminale.

E dashura e tij, Atena është një grua që nuk humbet asnjë shans për ta rivalizuar dhe përfituar prej tij.

Xhuliano, një ish-i burgosur pa të drejtë që kërkon të marrë hak për babain e tij.

Një trekëndësh dashurie ku dikush duhet të bëjë një zgjedhje…Të ngjashme