Rregullat e lojës – Episodi 101


Rregullat e lojës – Episodi 101

15:30 17/09/2020

Tashmë Kiki ndodhet përsëri në duart e babait të saj dhe e burgosur brenda asaj shtëpie.

Çfarë nderi do t’i kërkojë ajo Gibsonit?

A do të mundet Dante dhe Zhuliano të kapin kriminelin që ka punësuar Romero?

Sezar i rrëfen Domingasit historinë e jetës së tij…Të ngjashme