Rregullat e lojës – Episodi 102


Rregullat e lojës – Episodi 102

15:30 18/09/2020

Zhuliano vihet pas Zhoze Marias dhe zbulon shtëpinë ku po qëndron Kiki.

Ai lajmëron menjëherë Danten.

A do të mundet ky i fundit të gjejë nënën e tij?

Gibson ndërkohë urdhëron vrasjen e Zhulianos.

A do të mundet Zhoze Maria të shpëtojë djalin e tij?Të ngjashme