Rregullat e lojës – Episodi 103


Rregullat e lojës – Episodi 103

15:30 19/09/2020

Romero ndahet përfundimisht nga Atena. Si do ta presë kjo e fundit këtë?

Zhoze Maria tashmë është në arrati nga fraksioni.

A do të mundet ai të marrë Kikin dhe vajzen e tij dhe të arratiset? B

eliza, për të mbrojtur Zhulianon e sjell atë në shtëpinë e saj pa e ditur se aty është vendi ku ai rrezikon më shumë. Të ngjashme