Rregullat e lojës – Episodi 106


Rregullat e lojës – Episodi 106

15:30 23/09/2020

Gibson jep paralajmërimin e fundit për Romeron.

Pas një kurthi të ngritur për Xhoze Marian, Gibson merr lajmin e vdekjes së tij.

Por çfarë do të ndodhë në të vërtetë më të? A do të arrijë ai t’ia hedhë dhe kësaj here?

Zhuka vazhdon të përndjekë Domingasin.

Nora dhe Nelita kërkojnë nga Dante që të shkojnë në shtëpinë ku dyshohet që Kiki është mbajtur gjithë këto vite.

A do të zbulojnë gjë ata?Të ngjashme