Rregullat e lojës – Episodi 108


Rregullat e lojës – Episodi 108

15:30 25/09/2020

Atena arrin të shkatërrojë festen e Toias duke e paralajmëruar atë mbi Romeron.

Zhuliano merr lajmin e vdekjes së babait të tij.

Fraksioni gjen vendodhjen e Zhulianos dhe motrës së tij. A do të mund të arratisen në kohë ata?

Gibson merr një surprizë që do ta trondisë atë…Të ngjashme