Rregullat e lojës – Episodi 109


Rregullat e lojës – Episodi 109

15:30 26/09/2020

Çfarë do të bëjë Gibson kur të jetë përballe mbesës së tij?

A do të mund të zbulojnë Nora dhe Nelita që ajo është vajza e Kikit?

Çfarë po planifikon Romero kunder Atenës?

Çfarë do të ndodhë me vajzën e vogël?Të ngjashme