Rregullat e lojës – Episodi 113Rregullat e lojës – Episodi 113

15:30 01/10/2020

Një përleshje me armë ndodh mes fraksionit dhe  Dantes me Zhulianon.

Si do ta përballojë Dante të vërtetën rreth babait të tij?

Gibson i jep Nelites një ilaç  që të duket si e çmendur para familjes.

A do ta besojë kush atë kur ajo të tregojë mbi Kikin?

Cila do të jetë arsyeja e debatit mes Toias dhe Romeros?
Të ngjashme