Rregullat e lojës – Episodi 121Rregullat e lojës – Episodi 121

15:30 10/10/2020

Pas fjalimit të Toias, Romero arrestohet në mes të gjithëve.

Çfarë do të ndodhë tashmë në marrëdhënien mes Toias dhe Zhulianos?

Si do të jetë përballja në burg mes Romeros dhe Dantes?

Toia ftohet për darkë në shtëpinë e Gibson, armikut të saj më të madh.

Atena dhe Askanio ndodhen në rrezik…
Të ngjashme