Rregullat e lojës – Episodi 122


Rregullat e lojës – Episodi 122

15:30 12/10/2020

Çfarë do të thuhet në përballjen mes Toias dhe Romeros?

A do të arrijë Atena të  shpëtojë përsëri nga fraksioni?

Çfarë propozimi ka Gibson për të?

Zhuliano dhe Beliza planifikojnë udhëtimin e tyre të parë së bashku.

Zhoze Maria rikthehet tek Bebinja dhe kërkon të dijë çdo gjë çfarë ka ndodhur gjatë mundesës së tij.

Të ngjashme