Rregullat e lojës – Episodi 124


Rregullat e lojës – Episodi 124

15:30 14/10/2020

Zhuliano dhe Toia kthehen të lumtur në krahet e njëri-tjetrit.

Atena planifikon arratisjen e Romeros duke i provuar atij që ajo është dashuria e jetës së tij.

Dante plagoset. Si është gjëndja shëndetësore e tij?

Çfarë do të dëgjojë përsëri Nelita në një bisedë të babait të saj?Të ngjashme