Rregullat e lojës – Episodi 125


Rregullat e lojës – Episodi 125

15:30 15/10/2020

Toia dhe Zhuliano më në fund arrijnë të kurorëzojnë dashurinë e tyre.

Romero në fshehtësi bëhet gjithashtu pjesë e kësaj martese.

Zhoze Maria arrin të gjejë gruan dhe vajzen e tij.

Çfarë do të ndodhë me ta? A do të arrijë t’i gjejë përsëri Gibson ata?

Të ngjashme