Rregullat e lojës – Episodi 126


Rregullat e lojës – Episodi 126

15:30 16/10/2020

Zhoze Maria arrin të shpëtojë vetem Kikin pasi vajza e tij përsëri është në duart e Gibson.

Nelita largohet nga shtëpia. ku do të gjejë strehim ajo?

Zhoze Maria shfaqet para Zhulianos. Si do të jetë përballja babë e bir?

Toia dhe Zhuliano nisen për muajin e mjaltit. Ndërkohë Romero vihet pas tyre…

Të ngjashme