Rregullat e lojës – Episodi 129Rregullat e lojës – Episodi 129

15:30 20/10/2020

Si do të jetë takimi nënë e bijë pas kaq shumë vitesh mes Kikit dhe Nores?

Si do ta presë Gibson këtë rikthim të Kikit?

Atena gjen vendndodhjen e Romeros dhe Toias.

A do të mundet Kiki të rrëfejë kush fshihet pas zhdukjes së saj?
Të ngjashme